Πρωτοχρονιά με το Kosmos 93.6 & 107.0


Αποκλειστικές μεταδόσεις με γεύση West End και Broadway, αναδρομή στα καλύτερα του 2021, αφιέρωμα στον Prince με αφορμή την έκδοση της βιογραφίας του και πολλή μουσική για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς και τις πρώτες ώρες του νέου χρόνου από το Kosmos.

Παραμονή Πρωτοχρονιάς – Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2021

Στις 17:00 τα πιο αγαπημένα μιούζικαλ ζωντανεύουν μέσα από μελωδίες και τραγούδια που ερμηνεύει η Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡT, σε διεύθυνση Γιώργου Αραβίδη, και μας μεταφέρει νοερά στο West End του Λονδίνου και στο Broadway της Νέας Υόρκης.

Τις διαχρονικές επιτυχίες από το «West Side Story», το «Cats», το «Lion King», τον «Μάγο του Οζ», «Το φάντασμα της Όπερας», τη «Μέρι Πόπινς», ερμηνεύουν οι Μυρσίνη Μαργαρίτη (σοπράνο), Νίκος Καραγκιαούρης (βαρύτονος) και Γιάννης Φίλιας (τενόρος). Μουσική διεύθυνση: Γιώργος Αραβίδης. Ενορχήστρωση: Σάμυ Ελγκάζαρ.
Πρώτη ραδιοφωνική μετάδοση σε επιμέλεια και παρουσίαση του Γιάννη Δημητριάδη (Η ηχογράφηση της Ορχήστρας Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ θα μεταδοθεί  το Σάββατο 1η Ιανουαρίου 2022, στις 20:00 και από το Τρίτο Πρόγραμμα).

Στις 18:00, η Κλάουντια Μάτολα παρουσιάζει ένα ραδιοφωνικό ballroom και σας προετοιμάζει για το Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν.

Πρωτοχρονιά – Σάββατο 1η Ιανουαρίου 2022

Στις 20:00, η Μαρία Μαρκουλή με το «Fresh Unlimited» κάνει τη δική της αναδρομή στις πιο σημαντικές μουσικές στιγμές του 2021 και προσπαθεί να αποκωδικοποιήσει το 2022.

Από το γιορτινό πρόγραμμα του σταθμού δεν θα μπορούσε να λείπει και το «Kosmos Lab» που είναι μάλιστα διπλό.
Αλλαγή του χρόνου μ’ ένα χορευτικό double bill. Στις 24:00 ακριβώς την Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2021 με τους Έλληνες «Senior Citizens» και ακολουθεί στη 01:00 και για δύο ώρες o Doctor Stereo από το Μπουένος Άιρες.
Το Σάββατο 1η Ιανουαρίου 2022 τα μεσάνυχτα τα decks του «Kosmos Lab» αναλαμβάνει ο UFe από το Βουκουρέστι. Όλοι τους περιζήτητοι παραγωγοί DJ και remixers με εκλεκτικό ήχο!

Την Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2022, στις 20:00, στον «Ωκεανό του Ήχου», η Θάλεια Καραμολέγκου παρουσιάζει ένα εκδοτικό γεγονός με πολλή μουσική: τη βιογραφία του Prince μαζί μ’ ένα αφιέρωμα στο «τρομερό παιδί» της σόουλ από τη Μινεάπολη. Και με δώρα για τους ακροατές.

Kosmos 93.6 & 107.0 | www.kosmosradio.gr

Source link